Skip to content

Boek uw vakantie bij Resswald

Vakantie in Huis Resswald betekent, rust, ruimte en tijd voor elkaar in een adembenemende omgeving. Door de ruime appartementen met eigen keuken heeft u alle gemakken van thuis. Wij bieden tevens een broodjesservice aan. Desgewenst elke dag verse broodjes van de bakker. Op aanvraag is ook een compleet ontbijtbuffet mogelijk. Boek nu uw vakantie bij Haus Resswald en de voorpret kan beginnen!

Onze appartementen

Appartement Zugspitze (2-7 pers.)

Appartement Zugspitze is ongeveer 85 m2 en is modern en ingericht met veel liefde, zodat u zich tijdens uw vakantie echt comfortabel voelt bij ons.

Appartement Rastkopf (2-4 pers.)

Appartement Rastkopf is ongeveer 50m2 groot en is zeer smaakvol ingericht met een moderne keuken, een gezellige woonruimte en een aparte slaapkamer.

Appartement Hönig (2-6 pers.)

Appartement Hönig heeft ongeveer 70 m2 en is zeer modern en ingericht met veel liefde, zodat u zich tijdens uw vakantie echt comfortabel voelt bij ons. Het heeft een splinternieuwe keuken en liefst 2 aparte slaapkamers

Appartement Almkopf (2-4 pers.)

Appartement Almkopf is ongeveer 50 m2 en is zeer modern en ingericht met veel liefde, zodat u zich tijdens uw vakantie echt comfortabel voelt bij ons. Bergkant van het huis

Appartement Thaneller (2-3 pers.)

Appartement Thaneller is ongeveer 45m2 groot en is zeer smaakvol ingericht met een moderne keuken, een gezellige woonruimte en een aparte slaapkamer. Thaneller heeft 2 balkons, dus elk moment van de de dag heerlijk vertoeven.