Skip to content

Winter in Berwang

De Skiarena Berwang is de juiste keus, als u een familievriendelijk skigebied zoekt. Totaal 40 pistekilometers zijn bereikbaar met 12 skiliften (een 10-persoons gondelbaan, een gecombineerde stoeltjeslift/gondelbaan, 3 stoeltjesliften en 7 sleepliften). 24 Kilometer is blauw gemarkeerd (lage moeilijkheidsgraad); hierdoor is het skigebied zeer geschikt voor families met kinderen, beginners en genotskiërs. Niet alleen de ligging van Berwang, op 1.350 meter, zorgt voor voldoende sneeuw, maar ook het besneeuwingssysteem, dat zo’n 80% van de pistes afdekt. Onderweg treft u voldoende gezellige hutten aan om wat te drinken en/of te eten.

Skiarena Berwang maakt onderdeel uit van De Tiroler Zugspitz Arena. Dit gebied biedt u 7 sensationele skigebieden, die allemaal snel kunnen worden bereikt en aan alle eisen voldoen. 142 km pistes (inclusief 106 km kunstmatig besneeuwd) en 56 liften zijn voor u beschikbaar.

Skiën op de Zugspitze, in Ehrwald, Lermoos, Biberwier, Bichlbach of Berwang betekent afwisseling en onvergetelijke sneeuwpret. Van eenvoudige pistes voor beginners en families tot uitdagende afdalingen voor ervaren skiërs.

Skischool Berwang

Pistekaart en Skikaartprijzen

Download hier de pistekaart.

Voor actuele skikaartprijzen klik hier.

Voor het complete winterprogramma klik hier.